Training - Leren is te leren

De titel van de training zegt het: leren is te leren. Het doel van de training is dat je, als student, na 5 sessies weet hoe je de vakken voor je opleiding het beste kan leren en hoe je dat leren kan aanpakken en vormgeven. In de training wordt onder andere dieper ingegaan op verschillende manieren van leren, het vertrouwen in het eigen leren en het maken en houden aan een planning.

Kenmerkend van de training is dat jij aan het werk bent! Je krijgt inzicht door het maken van verschillende testen en je past in de sessies direct nieuwe kennis toe. Doen is het sleutelwoord.

De training is ontwikkeld voor leerlingen en studenten aan het middelbaar onderwijs en beroepsonderwijs. Maar is voor volwassenen, die een studie volgen, ook zeker interessant. Maatwerk is mogelijk en de training kan zowel online (individueel) als fysiek (minimaal 6 deelnemers).

Nieuwsgierig geworden, neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mail naar w.vanderheul@skywardlearningagency.nl. Dan neem ik contact met u op!